Hub Customs House

Premium flexible and adaptive shared office and co-working spaces with harbour views.  

BLP’s design responds to the unique heritage listed context of the original Customs House building in Circular Quay, and seamlessly integrates stately references to the building’s history with contemporary layout and styling that serves the needs of the modern flexible and adaptive worker.

A refined base palette responds to the warmth and texture of the original sandstone walls of the building. Luxury detailing including bronze finishing and fluted glass meld with earthy wooden tones, and quality textured upholstery to create a co-working space that is calm, comfortable and up-market.

The project spans two levels and provides multiple workstation and private office options to suit the need of every individual Hub member. Shared facilities include a welcome desk, cafe, library, member lounge, members kitchen, boardroom and several serviced meeting rooms.

Location – Sydney, NSW
Client – Hub Australia
Size – 2,500sqm
Completion – 2019

Gallery
Hub Customs HouseBernita Edwards